Mindful Yoga TTC

Restorative Yoga Basismodul
MIndful Yoga Bevegelsesmodul

Kriterier for å bli sertifisert

Du har allerede en 200 timers yogalærerutdanning eller mer:

Om du allerede har en grunnleggende yogalærerutdanning på minimum 200 timer kan du bruke hver enkelt modul som enkeltstående videreutdanninger godkjent av Yoga Alliance kriterier for videreutdanning – YACEP. Krever ingen forkunnskaper, men en interesse og kjennskap til Mindfulness er en fordel.

Du vil lære å underviser dynamiske yogatimer med Mindfulness som metode:

Alle modulene bruker Mindfulness i stedet for de tradisjonelle Hinduistisk baserte Hatha Yoga metodene. Om du til vanlig underviser dynamisk yoga vil Bevegelsesmodulen passe deg best. Om du vil ha fokus på mer kontemplativ og rolig undervisning så passer restorative modulene. Krever ingen forhåndskunnskaper, men en interesse og kjennskap til Mindfulness er en fordel.

NB! Om du ikke har en grunnleggende 200 timers utdanning i bunn vil du få et deltakerbevis men ingen sertifisering som yogalærer før du eventuelt har fullført de andre 2 modulene.

Du ønsker å ta en komplett og bred utdannelse i Restorativ Yoga med Mindfulness som metode:

Basismodulene passer for deg som ønsker å kunne undervise i en gruppekontekst. Du vil lære å undervise de grunnleggende øvelsene med Mindfulness som metode. Krever ingen forhåndskunnskaper. NB! Om du ikke har en grunnleggende 200 timers utdanning i bunn vil du få et deltakerbevis og godkjenning for å kunne utøve privattimer, men ingen sertifisering som yogalærer før du eventuelt har fullført de andre 2 modulene.

Terapimodulen passer for deg som ønsker å gå i dybden på hvordan tilpasse mindfulness og restorative yoga for private klienter og studenter. Du vil lære hvordan tilpasse de klassiske restorative øvelsene med fokus på individuell oppfølging. Denne modulen legger vekt på håndtering av stress, angst, depresjon og traumer. Vi vil også gå dypere inn i hvorfor Retsorativ yoga er direkte lenke til nervesystemet og hvordan dette har innvirkning i restituering av den fysiske kroppen. Denne modulen passer godt for deg som ønsker å bruke Mindfulness og Restorative yoga i en terapeutisk kontekst, eller som jobber med grupper hvor det må tilpasses for diverse sykdomsrelatert tematikk. Krever ingen forhåndskunnskaper, men en interesse og kjennskap til Mindfulness er en fordel..

NB! Om du ikke har en grunnleggende 200 timers utdanning i bunn vil du få et deltakerbevis og godkjenning for å kunne utøve privattimer, men ingen sertifisering som yogalærer før du eventuelt har fullført de andre 2 modulene.

Du er ikke yogalærer fra før av og ønsker å ta en grunnleggende 200 timers sertifisering i Mindful Yoga

Til sammen så utgjør alle modulene en RYT200 timers Yoga Alliance registrert yogalærerutdanning i Mindful Yoga.

Til sammen utgjør disse modulene en bred fordypning i undervisning av Restorative Yoga med Mindfulness som metode!