Neurogenic Yoga from Will Suto on Vimeo.

Nevrogen Yoga™ / Neurogenic Yoga™

Denne yogaformen kombinerer yogastillinger, pusteøvelser og TRE. Yogaøvelsene er rettet mot å stimulere de muskelene som fører til en god og bred aktivisering av kroppens naturlige neurogeniske sjelvinger. Hele yogatimen er satt sammen til å fungere sammen som en avspennende og balanserende helhet. Omgivelsene og instruksjonene gir en trygg ramme for å kunne lære TRE øvelsene slik at du kan bruke dem hjemme etter behov.

Yoga for nervesystemet undervises som en kursrekke på 6-8 uker.

Ta kontakt for mer info om du ønsker å arrangere dette for din bedrift eller yogaskole >

Privattime

Jeg gir også privattimer i TRE. Disse timene kan holdes i trygge omgivelse hjemme hos deg eller i et terapistudio. Du vil få en innføring i hva øvelsene kan gjøre for deg og hvordan du kan bruke dette som et effektivt forebyggende eller lindrende stress/traumeverktøy.

Vi vil gå grundig gjennom øvelsene og du vil få en brosjyre med viktig informasjon og oversikt over alle øvelsene til å ta i bruk hjemme.

Timen varer i 90 minutter og koster Kr. 750,-

Ta kontakt for mer informasjon om hva TRE kan gjøre for deg eller for bestilling av time >

TRE® – Tremor/Trauma Release Exerzises

Tremor Release Exerzises, eller Neurogen skjelving på norsk, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer grunnleggende måte enn vanlige avslappnings- og spenningsreduserende teknikker. TRE™ kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.

Dette kan TRE hjelpe deg med

  • Lindre kroniske spenninger
  • Forløse dyptliggende emosjonelle traumer
  • Lindre symptomer som Isjias og fibromyalgi
  • Forbedre søvnmøstre
  • Øker blodsirkulasjonen i bindevevet
  • Økt psykisk velvære
  • Økt fleksibilitet i muskler og ledd
  • Ro og tilstedeværelse i hverdagen

Bakgrunn

TRE – Trauma/tremour Release Exersices ble utviklet av traume- og konfliktløsningseksperten David Berceli i 1998. De siste 20 årene har han reist over hele verden og holdt traume-kurs i katastrofe- og krigsherjede områder i hele verden.  Han har også bidratt med  TRE internasjonale hjelpeorgenisasjoner på verdensbasis.  Han har levd flere år av sitt liv i Israel/Palestina, Sudan, Uganda, Kenye, Yemen, Egypt og Libanon – noe som gir ham en bred forståelse for den komplekse dynamikken som oppstår i religiøse og etniske konflikter. Han har en helt spesiell evne til å arbeide på kryss av slike utfordringer og evner å løse konfliker og traumer tross sterke konfliktssituasjoner.

Mer informasjon om Dr. David Bercelli og TRE her http://www.TraumaPrevention.com