Sliter du med lav konsentrasjon, høyt stressnivå, smerter eller føler du deg overveldet, umotivert eller grenser mot utbrent? Ønsker du tilgang til dine grunnleggende ressurser?

Det finnes mange måter stress tar form i livet. Det kan være alt fra arbeid, sosiale relasjoner, familie til helse som kan føre til at stress blir en kronisk faktor i hverdagen. Vi er alle forskjellige og derfor er våre behov også forskjellige. Men felles for all stressrespons er en manglende evne til å være ordentlig tilstede i øyeblikket. Gi seg selv tid til å stanse opp, lytte og være åpen for det som utfolder seg i hverdagen.

HVA ER MBSR

MBSR er kort for Mindfulness Based Stress Reduction og er et kurs som opprinnelig ble opprettet ved University of Massachusetts av Jon Kabat-Zinn for å finne alternativ behandling til medisinering av smerter. I dette 8-ukers kurset vil vi dykke dypt inn i forskjellige mindfulnessteknikker som meditasjon, kroppsskanning og enkel Mindful Yoga. Dette er øvelser som vil øke din evne til å være mer tilstedet i ditt liv. Kurset er grundig utformet med trygge metoder som hvem som helst kan utføre.

PRAKTISK

Kurset går over 8 uker og varer i 2,5 timer hver gang. Inkludert i kursavgiften vil du få en heldags Mindful Retreat dag. Det følger med kursmateriell og opptak av Yoga, meditasjon og kroppsskanning til hjemmebruk.

Kr. 4500,- / kr. 3800,- for arbeidsløse, studerende og trygdede. Beløpet kan betales i 3 rater.
Prisen inkluderer mindfulness fordypningsdag, kursmateriale og guidede meditasjoner på lydfiler.

RESSURSER

Les mer om MBSR på nettsidene til The Oasis Institute i Massechusets hvor programmet opprinnelig startet: https://www.umassmed.edu/cfm/mindfulness-based-programs/mbsr-courses/about-mbsr/

Kommende Hendelser › MBSR

Hendelser listenavigering

februar 2019

MBSR-kurs for stressmestring med Elise Jansen

februar 25 @ 18:15 - april 8 @ 20:45
|Gjentakende Hendelse (Se alle)

An event every week that begins at 6:15pm on onsdag, repeating until 10. April 2019

One event on 7. April 2019 at 09:00

Mindful Yoga Oslo, Dronningensgate 23
Oslo, 0154 Norge
+ Google Map
Kr. 3800-Kr. 4500

Sliter du med lav konsentrasjon, høyt stressnivå, smerter eller føler du deg overveldet, umotivert eller grenser mot utbrent? Ønsker du tilgang til dine grunnleggende ressurser?

Les mer »
+ Export Events